Agenda Cultural Finestrat Septiembre 2019

Description:
Adresse

DIA 7: Cultura a la fresca: Teatre infantil.Teatro Infantil.Children’s Theatre:“Fly. El hombre pájaro”de la Compañía Adán Rodríguez. Lloc-Lugar-At: Urbanització Golf Bahía, 19.30h.

DIES 13, 14 I 15: Festes de la Cala en honor al Turista. Fiestas de la Cala en honor al Turista.Cala de Finestrat Festivities in honour of the Tourist.

DIA 21: Cinema a la fresca . Open air cinema showing: “Hotel Transilvania 3”. Lloc-Lugar-At: Urbanització Terra Marina, 20.00h.

DEL 27 AL 29: Festes de la Tapià en honor a Sant Miquel.Fiestas de la Tapià en honor a Sant Miquel.La Tapià festivities in honor of Sant Miquel. DIA 28: Concert . Concierto . Concert de l’Agrupació Coral de Finestrat.Lloc-Lugar-At: Casa de Cultura, 20.00h.

DIA 29:Cinema a la fresca . Open air cinema showing:“Jurassic World. El reino caído”.Lloc-Lugar-At: Urbanització Balcón de Finestrat, 20.00h.

 

I A MÉS A MÉS... Y ADEMÁS... AND MORE...

Del 21 al 29 de setembre: Jornades Gastronòmiques “Cocina Italiana”. Consulta els menús, sortejos i premis a l’ App Gastroeventos.

Viatge a Portugal: del 29 de setembre al 4 d’octubre. Organitza: Club de Pensionistes i Jubilats de Finestrat.

Inici del termini d’inscripció classes municipals d’Anglés, Valencià, Espanyol per a Residents d’altres Nacionalitats i Recolçament escolar.Informació & Inscripcions: Regidoria d’Educació, (alloret@finestrat.org).

Informations produites par :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.