Xarrada - Col.loqui del món de la bici amb dos campions

SebastiánMora y Oscar Pelegrí

Xarrada - Col.loqui del món de la bici amb dos campions
Description:
  • Conferencias
  • Dates::
    • Starts: 10/11/2018
    • Ends: 10/11/2018
Adresse

Sebastián Mora i Óscar Pelegrí son dos ciclistes professionals de la província de Castelló.
Tenen una gran trajectoria marcada per molts bons moments i algun no tant. Han corregut junts ens diferents proves esportives. Han guanyat campionats nacionals i fins i tot Mora ha segut olimpic.
Sota la presentació i moderació del periodista i gran coneixedor del món esportiu, Raúl Puchol, intentarem conèixer la trajectòria d´estos dos grans ciclistes i més coses com poden ser quins entrenaments segueixen.
La xarrada serà oberta, per tant els podreu preguntar el que vulgueu. Vos esperem a Vilafames el dissabte 10 de novembre a les 19:00 als salons de la Caixa Rural.

----------------------
Sebastián Mora y Óscar Pelegrín son dos ciclistas profesionales de la provincia de Castelló.
Tienen una gran trayectoria marcada por muchos buenos momentos y alguno no tan bueno. Han corrido juntos en diferentes pruebas deportivas. Han ganado campeonatos nacionales e incluso Mora ha sido deportista olímpico.
Bajo la presentación y moderación del periodista y gran conocedor del mundo deportivo, Raúl Puchol, intentaremos conocer la trayectoria de estos dos grandes ciclistas y más cosas como pueden ser sus entrenamientos.
La charla será abierta, por lo que podréis preguntarles lo que queráis. Os esperamos en Vilafamés el sábado 10 de noviembre a las 19:00 en los salones de la Caja Rural.

Cet office de tourisme n'est pas responsable des changements d'horaire et de programmation en dehors de sa connaissance.

Évalue et partage